Compot de cirese mari

de gaby_gabytza in Sirop / Compot, 2 Dec 2020 | 388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg cirese mari
  • 1 kg zahar
  • apa
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese mari:

Spalam ciresele si le lasam in apa cca jum de ora. Dupa care le curatam de codite si le lasam la scurs.


Spalam borcanele si le lasam la scurs.


Dupa care le umplem cu cirese lasand gol gatul borcanului.


La fiecare borcan punem cate 2 linguri de zahar.


Umplem cu apa borcanul si le infiletam capacele.


Intr-o oala mare punem pe fundul ei o carpa si asezam borcanele. Agitam borcanul inainte de a-l pune ca sa se dizolve mai bine. Dupa ce am asezat, adaugam apa peste ele cat sa le acopere bine.


Dam la foc mediu. Din momentul cand apa incepe sa fiarba, le mai lasam 10 min si le scoatem cu grija din apa.


De fiecare data cand punem alt rand de borcane la fiert adaugam alta apa in oala.


Dupa ce am scos borcanele din oala le asezam intr-o patura cu capacul in jos. Le invelim bine si le lasam asa trei zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese mari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

04.12.2020, 20:04

Ma duc sa desfac un borcan de compot, ca uitandu-ma la pozele tale, parca as servi si eu!

adry88 1

09.12.2020, 17:42

Rahela Velicu 1

28.12.2020, 15:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piept de pui umplut
  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui