Compot de prune

de ianculubita in Sirop / Compot, 31 Aug 2013 | 3170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • prune
  • zahar
  • 3-4 cuisoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de prune:

Prunele spalate,le impartim in borcane,umplem borcanele cu apa,rasturnam apa intr-o oala,adaugam zaharul,pentru fiecare borcan 2linguri zahar sau fiecare pune dupa gust,cuisoarele si lasam pe foc sa dea un clocot;dupa ce siropul s-a racit,umplem borcanele,infiletam capacele si le sterilizam 5min din momentul fierberii apei;lasam sa se raceasca in vas dupa care le depozitam la camara.

 

RETETA IN IMAGINI

Compot de prune-0
Compot de prune-1
Compot de prune-2
Compot de prune-3

COMENTARII (14)

ianculubita

ianculubita 1

01.09.2013, 08:01

laura_n

laura_n 1

01.09.2013, 17:23

yum, ca bun mai este

ianculubita

ianculubita 1

02.09.2013, 07:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!