Compot de rubarba

de silvi0ara in Sirop / Compot, 21 Mai 2010 | 4740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •      7 cozi de rubarba 
  •      500ml apa 
  •      200g zahar 
  •      frisca pentru servit


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de rubarba:

Cozile de Rubarba se curata de coji, se taie in bucati de 2-3 cm si se pun la fiert cu apa, adaugandu-se 200g zahar,sau dupa gust.



Se lasa sa fiarba 15-20 de minute.



Apoi se paseaza bine cu blenderul pana devine o crema omogena.



Se lasa la rece si se serveste cu frisca,sau simplu.



Este la fel de gustos si racoritor.



Compotul are un gust usor acrisor.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ramo_cata 1

21.05.2010, 23:53

hmm si eu sunt tare curioasa ce gust are...

Sidy 1

22.05.2010, 06:07

Eheee se vede ca cineva a cumparat rubarba ! Dupa minunata prajitura cu rubarba, acum ne servesti cu compot....
Cred ca este delicios , desi nu am mancat niciodata...

mihaelar63 1

12.06.2010, 08:45

m-ai facut curioasa trebuie sa incerc si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu rubarba si cirese