Compot de struguri

de alilianaa in Sirop / Compot, 26 Aug 2013 | 4091 vizualizari

 

Pentru ca drumul din vacanta ne-a dus prin Ostrov, nu am ratat strugurii aromati din zona.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg struguri albi, rosii,
  • o lingura jumatate de zahar la 300 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de struguri:

Strugurii se spala si se pun la scurs. Se aleg boabele sanatoase.

Siropul de zahar: la 300 ml apa se pune o lingura jumatate de zahar, se amesteca pana la topire completa. Baobele se struguri se aseaza in borcane, adaugam siropul de zahar, se pun capacele si se fierb pe baie de aburi cca 40 minute. De la primul clocot mai lasam 20 minute. 

Se aseaza la racoare in camara. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de struguri" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Compot de mere si struguri