Conchigli cu branza la cuptor

de Miha in Mancare copii, 9 Ian 2010 | 3043 vizualizari

 

Pentru o cina delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste conchigli
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 100 g mozzarella
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • sare
  • 50 g cascaval pentru presarat deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchigli cu branza la cuptor:

Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute (conform indicatiilor de pe ambalaj)


Cascavalul si mozzarella le taiem cubulete.


Untul il topim, adaugam faina si amestecam energic. Turnam laptele cate putin, amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam cubuletele de cascaval si mozzarella si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Se potriveste gustul de sare.


Ungem cu unt un vas termorezistent si punem pastele fierte. Turnam sosul deasupra si uniformizam. Presaram cu cascaval ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca deasupra.


Se serveste cald.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conchigli cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

12.01.2010, 22:10

Bun, bun si pentru cei mari !Valabil preparatul pentru copiii care nu mananca branza

Miha 1

12.01.2010, 22:56

Da Bunica draga. Foarte bun a iesit! Am mai facut de vreo 2 ori de atunci.

Teo 1

13.01.2010, 22:53

asa ,din cand in cand si cate o reteta si pt. copii; cred ca e o grozavie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu porumb si sunca