Conejo al horno a la catalana(iepure la cuptor in stil catalan)

de naomy in Mancaruri cu carne, 22 Oct 2011 | 5935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de iepure
  • 40 de gr de  alune de padure prajite
  • un pahar de vin alb
  • ulei de masline (virgin extra)
  • 2 catei de usturoi
  • piper si sare dupa gust
  • o lingurita busuioc uscat
  • 3-4 cartofi mari

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conejo al horno a la catalana(iepure la cuptor in stil catalan):

Se spala carne de iepure si se condimenteaza cu condimentele se mai sus.

Curatam cartofii si ii taiem in patru,pregatim tava de la cuptor in care asezam carnea si cartofii uniform .

Turnam uleiul de masline dupa preferinta si dam la cuptorul incins la 200 grade cam 20 de minute .

Intre timp pregatim in bolul de lemn usturoiul si alunele pe care le pisam bine (sa nu fie ca o pasta).

Dupa parcurgerea celor 20 de minute scoatem tava  de la cuptor,intoarcem pe cealalta parte cartofii si turnam paharul de vin peste carne apoi adaugam compozitia de alune cu usturoi dupa care dam din nou tava la cuptor pana se rumeneste carnea.

Cand s-a rumenit  carnea ,o intoarcem pe cealalta parte si mai lasam cateva minute.

Se serveste calda acompaniata de masline verzi si un pahar bun de vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conejo al horno a la catalana(iepure la cuptor in stil catalan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

naomy 1

23.10.2011, 01:50

va multumesc fetelor de comentariu si va mai astept

LUK 1

24.10.2011, 08:21

cred ca afost bun

naomy 1

24.10.2011, 12:56

foarte bun,nu am cuvinte recomand la toata lumea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute aromate la cuptor