Conejo al horno a la catalana(iepure la cuptor in stil catalan)

de naomy in Mancaruri cu carne, 22 Oct 2011 | 4417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de iepure
  • 40 de gr de  alune de padure prajite
  • un pahar de vin alb
  • ulei de masline (virgin extra)
  • 2 catei de usturoi
  • piper si sare dupa gust
  • o lingurita busuioc uscat
  • 3-4 cartofi mari

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conejo al horno a la catalana(iepure la cuptor in stil catalan):

Se spala carne de iepure si se condimenteaza cu condimentele se mai sus.


Curatam cartofii si ii taiem in patru,pregatim tava de la cuptor in care asezam carnea si cartofii uniform .


Turnam uleiul de masline dupa preferinta si dam la cuptorul incins la 200 grade cam 20 de minute .


Intre timp pregatim in bolul de lemn usturoiul si alunele pe care le pisam bine (sa nu fie ca o pasta).


Dupa parcurgerea celor 20 de minute scoatem tava de la cuptor,intoarcem pe cealalta parte cartofii si turnam paharul de vin peste carne apoi adaugam compozitia de alune cu usturoi dupa care dam din nou tava la cuptor pana se rumeneste carnea.


Cand s-a rumenit carnea ,o intoarcem pe cealalta parte si mai lasam cateva minute.


Se serveste calda acompaniata de masline verzi si un pahar bun de vin alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conejo al horno a la catalana(iepure la cuptor in stil catalan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

naomy 1

23.10.2011, 01:50

va multumesc fetelor de comentariu si va mai astept

LUK 1

24.10.2011, 08:21

cred ca afost bun

naomy 1

24.10.2011, 12:56

foarte bun,nu am cuvinte recomand la toata lumea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Coronita de porc cu cartofi la cuptor