Conopida cu ardei capia

de Sylvia in Muraturi, 15 Sep 2010 | 9650 vizualizari

 

Eu sunt putin in urma cu muraturile daca am umblat in vacanta dar recuperez din urma :) . Conopida cu ardei rosu este o muratura foarte buna care se poate acompania diverse mancaruri iarna.

In mod normal se combina crengutele de conopida cu ardeii capia intregi eu i-am taiat penru ca am avut borcane mici. Se combina un kilogram de ardei capia cu unul de conopida.

 

INGREDIENTE

  • un kilogram de conopida
  • un kilogram de ardei capia
  • sare,
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • frunze de telina
  • cimbru si marar uscat
  • hrean
  • apa
  • otet
  • condimente pt muraturi de la dr Otker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ardei capia:

Se cladesc in borcane incepand cu un strat de cimbru uscat si frunze de telina, punem apoi conopida si ardeii, mai alternam cu telina si cimbru, putin marar verde si cate o frunza de dafin, apoi iar conopida si ardei si terminam iar cu frunze.


In fiecare borcan punem si cateva boabe de piper intregi si cativa catei de usturoi.


Intr-un vas se pune apa la fiert, cu boabe de mustar, foi de dafin, boabe de piper si o crenguta de cimbru. Cand clocoteste apa se pune pentru fiecare litru de apa o de lingura de sare mare si o de lingura de otet, la aceasta salata am pus in plus o jumatate de plic de praf special pentru muratri de la Dr Otker, din acela dulce-acrisor. Se toarna apa fierbinte peste ele in borcane, punem putina aspirina deasupra, un varf de cutit am pus eu si se infileteaza fierbinti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ardei capia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Miha 1

15.09.2010, 21:17

Bai...numa io-s lenesa site-ului...

Sylvia 1

16.09.2010, 10:51

Vai fetelor nu ma laudati ca si eu sunt in urma tare cu astea, in we asta mai fac o actiune de pus la borcan ca astept gogonelele aici nu se gasesc am facut comanda speciala la piata de "rosii verzi "

nadina73 1

16.09.2010, 18:38

super eu puneam gogosari cu conopida umplutisuper buni vreau si de aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu conopida