Conopida cu carne

de camelia75 in Vita, 17 Noi 2013 | 3157 vizualizari

 

Pentru astazi o reteta cu conopida,leguma de care multi nu prea se indragostesc,insa ar trebui sa stiti ca ea ne poate proteja impotriva unor forme de cancer, cum ar fi: cancerul la san,ovarian,pulmonar,gastric,de colon si de prostata.
In conopida gasim minerale ca potasiu,magneziu,calciu,mangan,fier,cupru,zinc,fluor,caroten si vitamine din complexul B si C.

 

INGREDIENTE

  • 3 buc conopida
  • 300 gr carne tocata vita/porc
  • 1 praz taiat rondele
  • 1 ceapa tatocata
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • Ulei de masline sau ulei de floarea soarelui pentru prajit conopida
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu carne:

1.Curatati conopida, o desfaceti in buchetele,apoi o fierbiti in apa cu sare timp de 4 minute.O scurgeti bine de apa,o condimentati cu sare si piper, apoi o prajiti in ulei de masline(sau de floarea soarelui).

O scoateti pe o farfurie pe care ati pus servet de bucatarie, pentru a absoarbe excesul de grasime.

2.Intr-o tigaie,in uleiul incins(cele 2 linguri ulei de masline) caliti prazul,ceapa si usturoiul.Cand ceapa s-a inmuiat putin, puneti carnea.Dupa 10 minute condimentati dupa gust cu sare si piper, adaugati pasta de ardei si mai lasati pe foc 2 minute.

3.Intr-un vas de yena asezati un strat de conopida,presarati marar verde,radeti cascaval,apoi puneti carnea,marar,cascaval si din nou strat va fi de conopida.Deasupra radeti cascaval si presarati marar verde tocat.

4.Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de 10 minute.

Serviti cald cu putin parmezan ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 20:07

apetisanta

Corinuta 1

17.11.2013, 20:25

Bunatate de papica!

diaconta 1

18.11.2013, 13:53

o mancare care-mi place foarte mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Gulas