Conopida cu maioneza

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 4275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • o ceapa mica
  • un ou pt maioneza 
  • o lingurita de mustar 
  • ulei 
  •  sare 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:



conopida se pune la fiert in apa cu putina sare

- dupa ce a fiert conopida se scurge de apa si se piseaza cu o furculita

- conopida pisata se amesteca cu ceapa taiata marunt, dupa care cu maioneza, se adauga sare si piper dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MIUTA 1

23.10.2011, 00:09

Lau 1

23.10.2011, 17:13

buna

LUK 1

24.10.2011, 08:22

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida