Conopida cu pulpe de pui

de oanapl in Pui, 18 Feb 2017 | 1427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui (cu spate)
  • 500g conopida
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 10 linguri ulei
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 0.5 l apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu pulpe de pui:

Pulpele de pui curatate, spalate si uscate, le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie in uleiul incins, dupa care le scoti.


In tigaia cu ulei incins, calesti putin ceapa, spalata si tocata marunt. Adaugi boiaua dulce, sare, piper si stingi cu apa. Adaugi pulpele in acest sos si le fierbi la foc mic, pentru 25-30 de minute.


Intre timp, desfaci conopida in buchetele, decojesti rosiile si le tai rondele.


Asezi pulpele intr-un vas yena, torni sosul si adaugi conopida si rosiile taiate felii. Introduci vasul acoperit cu folie de aluminiu in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 20 de minute, pana scade sosul, apoi scoti folia si mai lasi vasul in cuptor pentru 10 minute.


Servesti mancarea calda, cu patrunjel verde tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

kytz 1

20.02.2017, 19:02

Panacris 1

07.04.2017, 11:00

oanapl 1

07.04.2017, 14:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6150 puncte

MotanLaOale

4939 puncte

mirela0911

4567 puncte

 Adi

4424 puncte

Rocsi

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf taranesc la cuptor