Conopida cu sos de mustar si usturoi

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 10251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivit de mare
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de zahar
  • 2 linguri de mustar
  • 1,5 linguri de otet de vin
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos de mustar si usturoi:

Conopida se curata, se spala, se rupe buchetele si se fierbe 10 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si se lasa la scurs.

Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga otet, sare, mustar, usturoi pisat si se fierbe totul pe aburi , amestecand continuu. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga smantana si se da la rece.

Buchetelele de conopida se pun intr-un vas, se orneaza cu frunze de patrunjel si sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos de mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kamy 1

25.11.2010, 23:51

bunsi eu fac la fel dar cu conopida pane 5f

La Ancuta 1

26.11.2010, 00:05

Arata tare bine

oblesniucviorica 1

26.11.2010, 12:49

Arata super ! vin la masa...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi