Conopida murata

de meosiris in Muraturi, 17 Feb 2012 | 10939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conopide
  • 6 morcovi
  • 2 linguri boabe de mustar
  • 2 linguri boabe de piper
  • marar uscat
  • frunze de dafin
  • sare mare
  • apa.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida murata:

Desfacem conopida in buchetele mai mici pe care le lasam o ora in apa cu sare. Curatam si spalam morcovii, apoi ii taiem feliute. Punem la fiert apa cu cate 1 lingura de sare mare la 1 litru de apa.


Intre timp, asezam in borcane conopida, morcovii, cate 2 frunze de dafin, boabele de piper si de mustar si mararul uscat. Dupa ce apa a fiert, turnam cu grija in borcane. Puteti aseza o lama de cutit sub fiecare borcan astfel incat sa nu se sparga. Sigilam capacele si lasam borcanele acoperite pana a doua zi. Le pastram in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida murata" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Adinuta 1

18.02.2012, 11:55

foarte bune!! aici muraturile nu-s ca acasa, cred ca trebuie sa-mi fac curaj si sa pun si eu ... te-am votat si azi, dar te rog sa-mi mai amintesti, ca o sa uit

meosiris 1

19.02.2012, 11:27

Multumesc dragele mele!
Adinuta merci din suflet!!! O sa-ti amintesc . Pupici multi!

RuxyRux 1

19.02.2012, 11:28

Foarte mult imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Conopida murata