FASOLE VERDE PENTRI IARNA

de SENO in Muraturi, 23 Iul 2011 | 7473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole verde (eu am avut 3 kg de fasole cu pastaia subtire)
  • 3 linguri de sare
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingura de zahar
  • 5 l apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FASOLE VERDE PENTRI IARNA:

Fasolea se curatata de codite si varfuri,se rupe si se spala foarte bine. Apa se


pune la fiert impreuna cu sarea,zaharul si otetul. Cand apa fierbe se pune


fasolea spalata si se lasa cateva clocote,apoi se scoate se pune in borcane curate


care se capseaza si se pun la dust pentru 20-30 min la foc mic.

 

TIPS-URI

1

daca vreti sa fiti sigure ca rezista peste iarna puteti adauga in apa un pliculet de conservant sau salicil

Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE VERDE PENTRI IARNA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ionela2682 1

23.07.2011, 19:48

alinutzika 1

23.07.2011, 23:54

ce buna o sa fie la iarna....

Lau 1

24.07.2011, 12:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde, cu rosii