Conopida pane

de cocolina in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2012 | 1354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 1 conopida mai mare
  • 3 oua
  • faina
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se curata de foi se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare.


Dupa ce a fiert se pune intr-un strecurator ca sa se scurga bine de apa.


Se prepara compozitia din 3 oua , putina faina si sare se amesteca pana obtinem o compozitie omogena.


Bucatile de conopida le condimentam cu putin piper si sare .


Luam o tigaie si punem ulei in ea sa se incalzeasca.


Trecem bucatile de conopida prin compozitia de ou si faina si le punem sa se prajeasca.


Le lasam putin pe o parte si le intoarcem pana se prajesc uniform pe toate partile.


Dupa ce s-au prajit le scoatem pe o farfurie acoperita cu hartie de bucatarie .


Se poate servi rece sau calda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Zamfira 1

21.04.2012, 23:20

Dana_Retetegg 1

24.04.2012, 11:25

guciu_pufy 1

30.04.2012, 09:27

imi place foarte mult conopida pane

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane