Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se curata de foi se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare.
Dupa ce a fiert se pune intr-un strecurator ca sa se scurga bine de apa.
Se prepara compozitia din 3 oua , putina faina si sare se amesteca pana obtinem o compozitie omogena.
Bucatile de conopida le condimentam cu putin piper si sare .
Luam o tigaie si punem ulei in ea sa se incalzeasca.
Trecem bucatile de conopida prin compozitia de ou si faina si le punem sa se prajeasca.
Le lasam putin pe o parte si le intoarcem pana se prajesc uniform pe toate partile.
Dupa ce s-au prajit le scoatem pe o farfurie acoperita cu hartie de bucatarie .
Se poate servi rece sau calda.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult