Conopida pane

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2012 | 8033 vizualizari

 

Pe placul tuturor ;).

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida (700-800 gr)
  • 2 oua
  • 100 ml lapte rece
  • sare,piper,paprika dupa gust
  • 2 linguri parmezan ras
  • faina de grau dur
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Rupem buchetele de conopida,le spalam si pe cele prea mari le taiem in 2.

Punem pe foc o oala cu apa sarata si cand da in fiert punem buchetelele de conopida si le lasam sa fiarba 5-7 minute(cat sa inmoaie putin),apoi le scurgem si le lasam sa se raceasca.

Intre timp pregati aluatul:

batem ouale cu sare,piper si paprika,adaugam parmezanul, laptele rece si faina pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite,pe care il bagam 20 de minute la rece.

Scoatem aluatul din frigider si scufundam buchetelele de conopida,pe care le prajim in abundant ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile,apoi le scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.

Le servim dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid