Cookie Bars

de laylalala in Prajituri, 26 Aug 2011 | 2106 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta intr-o noapte pe net si mi-a placut mult. Aluat de cookies intins intr-o tava mai mare, copt apoi taiat in cubulete sau in orice alta forma ce se poate. Enjoy! :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr unt (de cel putin 80% grasime), la temperature camerei
  • 350 gr zahar brun
  • 4 oua
  • semintele de la 1 pastaie de vanilie
  • 600 gr faina amestecata cu 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr fulgi de ciocolata cu lapte
  • 200 gr fulgi de ciocolata amaruie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookie Bars:

1. Incinge cuptorul la 180°C.


2. Bate untul cu zaharul apoi incorporeaza cate un ou pe rand. Adauga semintele de vanilie si amesteca bine. Inglobeaza apoi faina amestecand pana la omogenizare. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca.


3. Intinde aluatul intr-o tava (patrata sau dreptunghiulara) usor inalta si da la copt 35-45 minute [ana cand aluatul este usor rumen. Dup ace s-a copt, scoate prajitura din cuptor si las-o sa se raceasca complet apoi taie din ea cubulete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cookie Bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adry88 1

26.08.2011, 18:10

vreau si eu macar o bucatik

Rocsi 1

26.08.2011, 19:00

Lau 1

29.08.2011, 13:15

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de sarbatoare cu gem asortat