Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie

de laylalala in Prajituri, 16 Apr 2010 | 4027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • 200 gr zahar
  • 1 ou
  • 100 gr sos Nesquik
  • 500 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita esenta de alune de padure
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 200 gr fulgi de ciocolata amaruie
Portii: 68
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie:

Se incinge cuptorul la 200⁰C.

Intr-un vas, se bate untul cu zaharul apoi se adauga oul si se mixeaza bine.Se adauga sosul Nesquik si esentele de alune de padure si vanilie.In alt vas, se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza si fulgii de ciocolata.

Din compozitia obtinuta se formeaza bilute care apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt, la distanta de aprox. 3-4 cm.

Biscuitii se dau la copt 10-15 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit apoi se scot si se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

16.04.2010, 18:52

grozave nota 10

liana10 1

17.04.2010, 02:45

esenta de alune de padure? de undeee? si eu vreauuu

laylalala 1

17.04.2010, 21:28

Esenta de alune de padure am gasit-o la un magazin mai micut de langa zona unde locuiesc.Nu cred ca se gaseste acest magazin prin alte orase, dar poate esenta se gaseste dar nu va pot zice la ce magazine sa cautati ca nu stiu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cosulete Pavlova cu crema de lamaie si fructe