Copanele cu cartofi,rosii si rozmarin(la cuptor)

de lilik in Pui, 9 Apr 2011 | 2656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 1/2 cutie pelati(maruntitti)
  • 2 catei de usturoi
  • cartofi 6-7
  • sare,piper
  • rozmarin
  • 1 pahar cu apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu cartofi,rosii si rozmarin(la cuptor):

Spalam copanelele si le punem la rumenit in tava unde le vom baga la cuptor,le intoarcem pe toate partile,apoi punem rosiile(transformate in suc),cartofii taiati cubulete,apa,sare,piper si rozmarin.


Dam tava la cuptor la 180°-200° pana puiul si cartofii sunt gata(circa 40-50de minute) intorcand puiul si cartofii in cand in cand.


Servim copanelele cu cartofii si cu sosul obtinut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu cartofi,rosii si rozmarin(la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

lilik 1

10.04.2011, 21:09

multumesc fetele

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:04

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui tiganesc la punga