Copanele de pui cu cartofi si rozmarin

de diaconta in Pui, 17 Apr 2011 | 6489 vizualizari

 

Vorba Gabitei ,parca tot carnita de pui e cea mai buna.O mancarica potrivita pentru o zi de Duminica linistita.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura crema de branza
  • 1 lingurita sos dulce acrisor pentru friptura
  • morcovi
  • 1 lingura miere de albine
  • supa de pui
  • condiment de pui
  • boabe de piper
  • cartofi
  • sare
  • rozmarin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu cartofi si rozmarin:

Pulpele se spala,se sterg cu un prosop,se condimenteaza.Se face un amestec din mustar,crema de branza si sosul dulce-acrisor.Se pun pulpele intr-un vas termorezistent si se ung cu amestecul de branza si mustar.Se pun morcovii si supa de pui.Se pune si mierea peste pulpe si presaram boabe de mustar si rozmarin.


Punem la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumenesc frumos.


Cartofii ii curatam,ii taiem felii mai mari,condimentam,adaugam crengute de rozmarin,punem apa cu putina vegeta si ii punem la cuptor pana cand se inmoaie bine.


A fost un pranz delicios .


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (142)

diaconta 1

08.10.2011, 22:03

ce hlizeala pe cinste a fost la pulpele astea doar baietii au fost mai retinuti

diaconta 1

08.10.2011, 22:04

cris2711


17.04.2011, 15:41
io´s aia cu pulpele la vedere rad si ma tin de scaun sa nu cad ,esti mortala Gaby tu esti un pachet complet gatesti perfect ,ai umor de calitate si fara tine nu ar exista bucataras.ro
unde-i Gaby,sa se umfle-n pene

DIANA B 1

10.10.2011, 10:36

Si cu miere ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi si gogosar la cuptor