Copanele de pui cu cartofi si rozmarin

de diaconta in Pui, 17 Apr 2011 | 6330 vizualizari

 

Vorba Gabitei ,parca tot carnita de pui e cea mai buna.O mancarica potrivita pentru o zi de Duminica linistita.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura crema de branza
  • 1 lingurita sos dulce acrisor pentru friptura
  • morcovi
  • 1 lingura miere de albine
  • supa de pui
  • condiment de pui
  • boabe de piper
  • cartofi
  • sare
  • rozmarin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu cartofi si rozmarin:

Pulpele se spala,se sterg cu un prosop,se condimenteaza.Se face un amestec din mustar,crema de branza si sosul dulce-acrisor.Se pun pulpele intr-un vas termorezistent si se ung cu amestecul de branza si mustar.Se pun morcovii si supa de pui.Se pune si mierea peste pulpe si presaram boabe de mustar si rozmarin.

Punem la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumenesc frumos.

Cartofii ii curatam,ii taiem felii mai mari,condimentam,adaugam crengute de rozmarin,punem apa cu putina vegeta si ii punem la cuptor pana cand se inmoaie bine.

A fost un pranz delicios .

Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (142)

diaconta 1

08.10.2011, 22:03

ce hlizeala pe cinste a fost la pulpele astea doar baietii au fost mai retinuti

diaconta 1

08.10.2011, 22:04

cris2711


17.04.2011, 15:41
io´s aia cu pulpele la vedere rad si ma tin de scaun sa nu cad ,esti mortala Gaby tu esti un pachet complet gatesti perfect ,ai umor de calitate si fara tine nu ar exista bucataras.ro
unde-i Gaby,sa se umfle-n pene

DIANA B 1

10.10.2011, 10:36

Si cu miere ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!