Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

de Adi in Pui, 27 Mai 2018 | 979 vizualizari

 

Simplu de preparat si foarte bune aceste copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg copanele de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 100 g parmezan ras
  • 100 g pesmet
  • 50 g susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan:

Se inlatura pielea de pe copanelele de pui, apoi se cresteaza carnea din loc in loc.


Se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce si se lasa 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie alimentara.


Intre timp, pregatim restul ingredientelor.


Punem faina pe un platou.


Amestecam parmezanul ras cu pesmetul si susanul intr-un bol.


Amestecam ouale cu un praf de sare si unul de piper.


Punem uleiul la incins, intr-un wok sau o tigaie cu pereti mai inalti.


Trecem copanelele de pui mai intai prin faina, apoi prin ouale amestecate si la final prin amestecul de parmezan cu susan si pesmet.


Le prajim in uleiul incins, la foc mediu, intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumeni uniform.


Le-am servit cu un sos de usturoi cu iaurt preparat ca in aceasta reteta: ”Sos de usturoi cu crema de branza” si au fost foarte gustoase.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Constelatialeu 1

28.05.2018, 15:47

Bune bulanasele astea crocante, dar fara susan le vreau...

xana 1

30.05.2018, 20:23

Delicios!

dantes 1

31.05.2018, 09:48

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu usturoi la cuptor