Pui cu legume la punga

de Bucataras Diana in Pui, 6 Mar 2017 | 553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 fire de praz
  • 5 morcovi
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la punga:



Curatam legumele si le taiem rondele mai mari. Usturoiul il lasam intreg. Spalam si puiul, il frecam cu sare, il piperam, presaram busuioc si rozmarin pe toate partile, inclusiv inauntrul puiului. Introducem legumele in folia speciala pentru cuptor si asezam puiul pe patul de legume. Adaugam si vinul. Rasucim folia la capete si o legam strans cu clipsurile de prindere, din dotarea pachetului cu folie. Dam la cuptor pentru circa o ora, o ora si 10 minute. Pe la jumatatea timpului,scoatem tava din cuptor si intepam punga, cu un bat pentru frigaruie, din loc in loc. Cam cu 10 minute inainte sa fie gata, taiem punga si lasam puiul sa se rumeneasca un pic.


Servim cu o salata verde cu lamaie, sau orice alta salata dorim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

miki_a 1

07.03.2017, 23:56

Buuuun!

RuxyRux 1

08.03.2017, 20:07

Foarte bun preparat...candva foloseam si eu punga pentru cuptor!

kytz 1

10.03.2017, 10:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui