Pulpe de pui cu legume sotate

de adasev12 in Pui, 19 Iun 2012 | 1729 vizualizari

 

o cina usoara sau de ce nu, un pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 morcovi mai maricei
  • 3-4 cartofi
  • 2 catei d eusturoi
  • cateva fire de sparanghel
  • patrunjel si marar verde
  • rozmarin si salvie
  • sare, piper, curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume sotate:

Pulpele se spala, eu le-am curatat de pielita, ca sotul nu gagreeaza piela, si le-am pus la fiert cu apa si sare cam 15-20 minute. Le-am spumuit bine. Le-am scurs apoi si le-am pus intr-o cratia cu putin ulei si 2 catei de usturoi, curry, sare, piper si o cescuta de apa si le-am lasat sub capac pana s-au facut.


Morcovii si cartofii i-am curatat de coaja si i-am pus la fiert in apa sarata. Sparanghelul la fel, l-am pus la fiert. le-am lasat sa fiarba cam pe 3 sferturi apoi i-am scurs, morcovii i-am taiat rondele, cartofii cuburi si sparanghelul l-am lasat intreg


Intr-o cratita am pus ulei de porumb la incins si am pus pe rand cartofii, intai, i-am lasat sa prinda un pic de crusta, apoi i-am pus intr-un bol si am presarat putin piper si sare, patrunjel si marar verde. Apoi morcovii rondele i-a sotat cu putin rozmarin, salvie , piper si sare. Si sparanghelul la fel.


Am mai adaugat peste carnita 2 linguri de sos de rosii, busuioc si ceapa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

iri_iri 1

19.06.2012, 21:18

eu vreau doar legumele ca m-am cam saturat de carne

mamaieelena 1

19.06.2012, 21:22

zaharia_mihaela2005 1

20.06.2012, 00:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor cu pulpite in sos de rosii