Copanele de pui la cuptor

de gaby_duceag in Pui, 17 Apr 2015 | 5377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 copanele de pui
  • 3 linguri smantana grasa (25% grasime)
  • 3 linguri sos de soia
  • o lingurita pudra de usturoi
  • boia de ardei iute
  • 2 linguri ulei masline
  • salvie maruntita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui la cuptor:

  1. Spala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol.
  2. Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile.
  3. Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte.
  4. Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele.Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita.
  5. Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste.
  6. Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi.

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

18.04.2015, 08:30

buni ))))))))))))))))))))))))))))))))))

Carmen_g 1

18.04.2015, 20:54

Ce apetisante! As lua si eu o bucata daca mai ai

-Licurici- 1

04.09.2015, 10:22

Cat de bine arata si ce frumos sunt aranjate!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bame cu pui la cuptor