Frigarui picante de pui

de -Licurici- in Pui, 28 Iun 2017 | 366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet de pui
  • 1 ardei rosu
  • 4 cepe
  • 1 plic Condiment lichid picant pentru marinare Vegeta
  • bete pentru frigarui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui picante de pui:

Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste muschiuletul de pui.


Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.


Intre timp, se pregatesc legumele.


Ceapa se taie in 4, iar ardeiul se taie in cubulete mai mari.


Se aleg cateva bete pentru frigarui, se ung cu ulei, apoi se pun pe rand: carne, ceapa, carne, ardei, etc.


Se pregatesc intr-o tigaie grill, unsa cu ulei.


Frigaruile se lasa cateva minunte pe cele 4 parti, pentru a se patrunde bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui picante de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

-Licurici- 1

29.06.2017, 06:56

Ma bucur ca va plac!

noiinbucatarie 1

02.07.2017, 13:23

mihaelar63 1

08.07.2017, 13:33

Frigaruile au succes mereu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit