Cordon Bleu

de Oana in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2009 | 6835 vizualizari

 

Rulourile din carne pot fi facute din piept de pui sau din pulpa de porc, dupa preferinte.

Eu le-am facut din pui. Hai sa vedem de ce mai aveam nevoie!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • cateva felii de sunca (kaizer sau costita)
  • cateva felii de cascaval
  • o mana de ciuperci (la borcan)
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele si presaram peste el sare.

Sunca o taiem fasiute subtirele, cascavalul il taiem betisoare (merge si ras), iar ciupercile taiate feliute  le clatim cu apa rece si le lasam la scurs.

Pe o bucata de pui asezam intr-o parte cateva feliute de sunca, 2 betisoare de cascaval si cateva ciuperci, apoi rulam strans si fixam carnea cu 2 scobitori, sa nu se desfaca la prajit.

Pregatim trei boluri, unul cu ouale batute, unul cu faina siunul cu pesmet. In oua adaugam sare, piper, boia si marar uscat.

Rulourile se prajesc in baie de ulei incins, le trecem intai prin ou, apoi faina, iar ou si pesmet. Dupa ce le-am prajit pe toate scoatem cu grija scobitorile si le asezam pe un platou.

Noi am mancat cu o salata verde cu castraveti si ceapa verde si un dressing din ulei de masline, otet balsamic si sare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca rumenita cu cascaval