Cordon bleu cu cascaval delaco

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2013 | 4322 vizualizari

 

Saptamana trecuta am primit un cadou neasteptat din partea celor de la Delaco, carora le multumesc tare mult pentru acest cadou delicios

Pe langa multe bunatati am primit si un set de cutite pentru branza, care imi lace la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sunca presata/kaiser
  • cascaval delaco (sofia)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu cascaval delaco:

Se spala si se feliaza pieptul de pui. Se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia. Peste fiecare felie de piept de pui se pune o felie de sunculita presata, apoi o bucata de cascaval si se ruleaza cu grija.


Se prinde fiecare rulou cu scobitori si se dau prin faina, ou, pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.


Se poate servi alaturi de o garnitura sau simplu.






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cascaval delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Alina26 1

10.06.2013, 15:16

foarte bun!!!!

Dana Cristea - pusikmea 1

12.06.2013, 12:10

Multumesc

babi5 1

17.12.2014, 17:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi