Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana

de Rocsi in Pui, 17 Ian 2010 | 16049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept pui
  • 6 bucatele cascaval subtiri ca degetul
  • 6 bucatele sunca la fel subtirele taiate ca forma unui deget
  • 2 bucatele de gogosar in otet(sau un castravete murat sau un ardei rosu)
  • faina
  • pesmet
  • 2oua
  • vegeta
  • ulei

      Pt garnitura:

  • un borcan ciuperci 
  • 400-500 gr smantana
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • vegeta
  • verdeata (pantrunjel sau marar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana:

Cordonul: se spala pieptul, se taie 6 bucati din el si se bate ca la snitele, dar nu prea tare sa nu se sfaramesi se presara putin piper si sare.

Pe fiecare bucata se pune o felie cascaval, una sunca, una gogosar (feliile sa fie taiateca si cum ar fi un deget subtire) si se ruleaza sau se pune in 2 ca un pachetel. Se dau prin faina, ou batut cu vegeta si apoi prin pesmet si se pun la prajit, dar sa fie in tigaie mai mult ulei.

Garnitura: intr-o oala mai micuta se pune putin ulei si 2 linguri de faina si se amesteca pana se incorporeaza faina, apoi se adauga smantana si ciupercile si se dau cateva clocote bune. Se mai adauga si vegeta. Daca iese prea gros sosul subtiati cu putina apa sau vin alb. Se presara deasupra verdeata, in momentul servirii.

TIPS-URI

1

Se poate si fara gogosar, castravete sau ardei, dar mie imi place ca e putin acrut si da si aspect frumos cand tai cordonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

17.01.2010, 22:38

frumos ''cordon''!

ionix 1

18.01.2010, 15:25

pacat ca tel tau face poze naspa pun pariu c-arata super si are un gust super

Rocsi 1

18.01.2010, 18:45

pai poate imi faci si mie un cadoas.....un telefon ceva..pai am facut cu tel de orange de asta cred si nu aveam nici lumina puternik d asta....dak eu manank inseamna k e ffffff bun k stii k sunt cea mai mofturoasa fata de p pamant

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana