Cornete cu inghetata de cirese

de Ligia Bxl in Dulciuri, 10 Feb 2011 | 2658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • inghetata de cirese
  • ptr cornete:
  • 200 gr de faina
  • 150 gr de unt
  • 150 gr de zahar
  • 2 oua
  • o jumatate de lingurita de scortisoara
  • ptr ornat rulou de napolitana,ciocolata si bombonele de ciocolata neagra si alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete cu inghetata de cirese:

Untul se topeste si se amesteca cu faina,zaharul,ouale si scortisoara,se amesteca toate si se pune in forma de cornete incinsa sa se coaca,dupa ce s-au copt se ia usor cu o spatula de plastic si apoi se ruleaza cu ajutorul conului repede sa nu se intareasca. Dupa racire se ung pe margine cu ciocolata topita si se pune inghetata,apoi se orneaza dupa preferinta.Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete cu inghetata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Crista_Luca 1

18.06.2011, 10:33

ce bunatateee

adry88 1

04.07.2011, 16:13

bun bun

Ligia Bxl 1

13.07.2011, 19:19

cristina,eduard multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu inghetata