Inghetata cu nuca de cocos

de anomisana in Dulciuri, 2 Aug 2012 | 4272 vizualizari

 

Mare amatoare de inghetata fiind, profit de caldura de afara pentru a experimenta cat mai multe texturi si arome pentru incantarea noastra sau a celor ce ne trec pragul. De data asta o inghetata cu cocos, facuta saptamana trecuta, pe care am inceput-o cu gandul sa dau aroma de cocos laptelui, dar am terminat-o adaugand cocos, peste cel pus initial. Nu am prea facut poze din motiv de deces al acumulatorilor. Intre timp m-am inoit cu o pereche de acumulatori, asa ca la inghetata cu rom am si poze.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4 oua
  • 100 g razatura de cocos
  • 300 g smantana
  • 300 g frisca
  • 250 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu nuca de cocos:

Am incalzit laptele cu 60 g razatura de cocos, apoi l-am racit. Am adaugat ouale si o parte de zahar, le-am omogenizat si le-am pus pe foc pana am obtinut o crema de consistenta smantanii. Smantana am batut-o putin cu cateva linguri de zahar. Frisca am batut-o spuma, dar nu prea tare. In crema de oua racita bine am adaugat inca 40 g cocos, si am amestecat-o cu smantana, apoi cu frisca batuta si am omogenizat bine.


Am lasat la congelator cam 6 ore, fara sa fie necesar sa amestec. Nu s-au facut ace de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 17:02

anomisana 1

05.08.2012, 08:26

Va multumesc pentru aprecieri.

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:14

Wow!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de vanilie