Inghetata cu nuca de cocos

de anomisana in Dulciuri, 2 Aug 2012 | 3861 vizualizari

 

Mare amatoare de inghetata fiind, profit de caldura de afara pentru a experimenta cat mai multe texturi si arome pentru incantarea noastra sau a celor ce ne trec pragul. De data asta o inghetata cu cocos, facuta saptamana trecuta, pe care am inceput-o cu gandul sa dau aroma de cocos laptelui, dar am terminat-o adaugand cocos, peste cel pus initial. Nu am prea facut poze din motiv de deces al acumulatorilor. Intre timp m-am inoit cu o pereche de acumulatori, asa ca la inghetata cu rom am si poze.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4 oua
  • 100 g razatura de cocos
  • 300 g smantana
  • 300 g frisca
  • 250 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu nuca de cocos:

Am incalzit laptele cu 60 g razatura de cocos, apoi l-am racit. Am adaugat ouale si o parte de zahar, le-am omogenizat si le-am pus pe foc pana am obtinut o crema de consistenta smantanii. Smantana am batut-o putin cu cateva linguri de zahar. Frisca am batut-o spuma, dar nu prea tare. In crema de oua racita bine am adaugat inca 40 g cocos, si am amestecat-o cu smantana, apoi cu frisca batuta si am omogenizat bine.


Am lasat la congelator cam 6 ore, fara sa fie necesar sa amestec. Nu s-au facut ace de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 17:02

anomisana 1

05.08.2012, 08:26

Va multumesc pentru aprecieri.

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:14

Wow!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Parfe cu cacao, ness si vanilie