Cornulețe cu rahat

de LadyCrs in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 13866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg făină
  • o cană jumătate borș
  • un cubuleț drojdie
  • 800 g untură
  • un praf sare
  • rahat
  • zahăr pudră
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulețe cu rahat:

Amestecăm ingredientele până ce aluatul devine pufos, astfel încât sa putem forma biluțe. ( eu le înfășor cu ajutorul a două furculițe așezate una lângă alta cu fundul în sus să zic așa :)) mi se pare mult mai simplu și mai rapid și au și un aspect cu model )

Tăiem rahatul în bucățele și îl așezam în centrul biluței după care rulăm. Așezăm în tavă foaia de copt si lăsăm cornulețele în jur de 15-20 minute până se rumenesc ușor, apoi le tăvălim în zahărul pudră

 

TIPS-URI

1

aluatul e gata când nu se mai lipește de mână ( e posibil să mai ceară o mână de făină)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulețe cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Tuxedo 1

09.04.2013, 19:05

arata splendid si mi-e o pofta de eleeeeee !!!!

doratodor 1

31.05.2013, 12:17

cum se infasoară cu furculitele, ca nu am inteles

nuky 1

05.06.2013, 17:55

Te rog, spune-ne cum le infasori cu furculita si sunt aspectoase cum le infasori.Vad ca a mai solicitat si doratodor sa spui.Cu stima,Violeta
p.s.aluatul il mai pui la frigider dupa ce-l faci?cate bucati ies?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!