Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Delicioase atat ca si gustare simpla, cat si servite cu o cana de lapte sau cacao calda.
Pentru aluat, adaugam ingredientele de mai sus, in masina, exact in ordinea enumerata si o setam pt framantat.
Cand aluatul este gata, il scoatem pe planseta de lucru, il impartim in patru, luam cate o bucata, intindem o foaie subtirica in forma de cerc pe masa tapetata cu faina.Aluatul il taiem in 2, 4, apoi in 8 parti. Pe fiecare bucata punem putin gem si rulam. Cu o pensula, le ungem cu putin ulei, presaram deasupra lor zahar tos si le aseazam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru aproximativ 40-45 de minute la foc mediu.
Se pot consuma atat calde cat si reci.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult