Cornulete cu rahat

de delia64 in Dulciuri, 22 Apr 2014 | 8154 vizualizari

 

Rapid de facut si bune pentru zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina alba
  • 150 gr .zahar
  • 200 gr. apa calduta
  • 1 margarina
  • 200 gr . nuca macinata
  • razatura de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Cernem faina , nuca , adaugam margarina , zaharul , razatura de lamaie , sarea , apa , praful de copt si framantam pana cand se desprinde aluatul de mana .

Intindem aluatul si formam cornulete de marimea dorita , punem rahat  le asezam in tavi si introducem in cuptorul incalzit la 180 grade .

Cand sunt  rumenite  usor  le scoatem din cuptor si le lasam putin in tava  la racit dupa care se pudreaza . Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca se inlocuieste margarina cu untura topita de porc vor fi mult mai fragede cornuletele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si gris - de post