Cornulete cu vanile(Vanillekipferl)

de marieta in Prajituri, 30 Noi 2011 | 2512 vizualizari

 

se topesc in gura(mam riscat si am probat si eu una)

 

INGREDIENTE

  • 200gfaina,
  • 150g unt,
  • 2 galbenusuri,
  • 80g zahar,
  • 1 fiola esenta vanile,
  • 100 g alune sau migdale
  • o priza sare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu vanile(Vanillekipferl):

Din toate ingredientele se framanta un aluat care se inveleste in folie si se da la rece o ora. Apoi se fac forme de cornulete sau semiluni se dau la cuptor la foc moderat. Fierbinti se dau prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat. Se pot pastra timp indelungat(daca raman)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu vanile(Vanillekipferl)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

marieta 1

30.11.2011, 20:10

da danakarin!!!trebuie din timp facuta provizia mai ales ca se tin mult
si cu cat stau cu atat sunt mai bune
daca raman bineinteles,daca nu punem mana si mai fabricam!!!!!!multumesc la toata lumea!!

Ina 1

30.11.2011, 20:54

marieta 1

21.12.2011, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura diplomat (3 ani de bucataras)