Cornulete de post

de Rocsi in Prajituri, 20 Dec 2009 | 14740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana bors
  • o treime cana ulei
  • drojdie kt o nuca
  • 4-5 linguri zahar
  • faina cat cuprinde
  • esente
  • un borcan gem prune
  • nuca macinata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post:

se pun intr_un lighean borsul,uleiul,zaharul,faina,drojdia inmuiata in putina apa calduta si o lingurita zahar,si esenta,


se amestek toate pana iese un aluat k de fursecuri.se lasa 20 de minute la odihnit.


gemul se amestek cu nuca macinata.


intainzi o foaie dintr-o buktica da aluat ,tai patratele,l umpli ,le rulezi si l pui intr-o tava cu hartie de copt.le dai la cuptor pana prin o culoare aurie.


intre timp pregatesti altele si tot asa pana termini aluatul.


la urma le pudrezi cu zahar .le pui intro cutie si le invelesti cu putina folie alimentara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

13.12.2010, 21:42

cristina

feliciana_maria_1209 1

30.12.2010, 08:25

buna fetele ....imi puteti spune careva dintre voi cum as putea sa fac cornulete fara bors...eu stau in Germania si pe aici nu gasesc bors proaspat si numai Bors Magic.sau daca stie cineva daca pot sa fac cornulete cu Bors Magic?Multumesc.

Rocsi 1

30.12.2010, 11:06

buna maria..poti inlocui borsul cu apa minerala..daca nu le vrei de post poti sa faci si cu lapte cred..dar eu de apa minerala stiu ca se poate sigur...sper sa te ajute raspunsul meu.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu dulceata