Briose de post cu stafide si fulgi de migdale

de VERONICA2607 in Prajituri, 28 Mar 2012 | 4462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana zahar
  • 1/4 cana ulei
  • 1/2 cana apa
  • 1 cana faina
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf sare
  • 2 linguri stafide
  • 1 lingura fulgi de migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu stafide si fulgi de migdale:

Amestecam bine toate ingredientele mai putin stafidele si migdalele . Ungem formele de briose cu ulei si tapetam cu hartie de copt, umplem formele 3 sferturi cu aluat si presaram pe jumatate din ele stafide, iar pe cealalta jumatate fulgi de migdale. Le dam la cuptorul incins pentru 25-30 minute.


Sunt coapte cand trec testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu stafide si fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

bubulina44 1

30.03.2012, 09:16

Arata superrrrr! Trebuie sa achizitionez si eu niste forme de briose ca tare bine arata, bravo!

Alinutza80 1

01.04.2012, 15:12

mai vreau si eu daca mai ai

elenapatricia17 1

12.09.2012, 11:37

Eu nu am forme dar le fac in tava. bineinteles ca nu seamana cu briosele, dar daca pofta e mare improvizam.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise