Briose de post cu stafide si fulgi de migdale

de VERONICA2607 in Prajituri, 28 Mar 2012 | 4735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana zahar
  • 1/4 cana ulei
  • 1/2 cana apa
  • 1 cana faina
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf sare
  • 2 linguri stafide
  • 1 lingura fulgi de migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu stafide si fulgi de migdale:

Amestecam bine toate ingredientele mai putin stafidele si migdalele . Ungem formele de briose cu ulei si tapetam cu hartie de copt, umplem formele 3 sferturi cu aluat si presaram pe jumatate din ele stafide, iar pe cealalta jumatate fulgi de migdale. Le dam la cuptorul incins pentru 25-30 minute.


Sunt coapte cand trec testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu stafide si fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

bubulina44 1

30.03.2012, 09:16

Arata superrrrr! Trebuie sa achizitionez si eu niste forme de briose ca tare bine arata, bravo!

Alinutza80 1

01.04.2012, 15:12

mai vreau si eu daca mai ai

elenapatricia17 1

12.09.2012, 11:37

Eu nu am forme dar le fac in tava. bineinteles ca nu seamana cu briosele, dar daca pofta e mare improvizam.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu dragoste