Placinta cu iaurt

de Julie in Prajituri, 25 Oct 2011 | 4078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu foi de placinta (400 g ),
  • 200 g unt,
  • 900 g iaurt,
  • 2 linguri gris,
  • 200 g zahar,
  • 6 oua,
  • esenta de vanilie,
  • zahar vanilat,
  • 100 g stafide.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu iaurt:

Se bat ouale cu zaharul, se adauga iaurtul, grisul, esenta si stafidele. Se unge o tava cu unt si se aseaza jumatate din foile de placinta - unse fiecare in parte, cu unt topit. Se toarna umplutura si se acopera cu restul foilor de placinta, de asemenea unse cu unt topit. Deasupra se pune untul ramas si se presara cu zahar vanilat. Se coace in cuptorul deja incins, timp de 30-35 minute.

Dupa ce se scoate din cuptor, placinta se acopera cu folie de aluminiu sau cu un prosop umed. Se taie dupa ce se raceste complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

25.10.2011, 20:05

daca am papat tot,pai pot servi si desert

MotanLaOale 1

26.10.2011, 08:41

buna buna

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mac, stafide si iaurt