Cornulete de post (minunile bunicii)

de carla_26 in Prajituri, 18 Apr 2011 | 5798 vizualizari

 

Sunt niste cornulete simple cu un gust si aroma ''complicata''....

 

INGREDIENTE

  • 1 cana  ulei
  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 1 cana apa calduta
  • faina necesara pentru a forma un aluat consistent
  • dulceata de visine,caise sau gem de prune
  • 1 cana de orez
  • cacao

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post (minunile bunicii):

Mai intai incepem cu umplutura ce va consta in gem sau dulceata, nuca si orez fiert in apa cu putin zahar si cacao. Punem orezul la fiert cu cacao si zahar, apoi incepem sa pregatim aluatul care se obtine amestecand apa , uleiul si faina , iar la sfarsit adaugand solutia rezultata dupa frecarea drojdiei cu putina apa si zahar pudra.


Daca orezul este gata putem sa incepem sa intindem aluatul si sa formam cornuletele care le umplem cu o cantitate potrivita de gem sau dulceata ,nuca si orez fiert.


Apoi le dai la cuptor incins inainte , cu foc mic ,asezandu-le intr-o tava tapetata cu ulei si faina sau cu hartie de copt.


Le ornezi pudrand zahar pudra peste ele...


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post (minunile bunicii)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ade200 1

19.04.2011, 07:30

Interesantă!

Lau 1

19.04.2011, 10:10

bun venit bunnnneeeee

babi5 1

15.12.2014, 05:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mult unt si capucino