Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura

de Valclaudia in Dulciuri, 30 Noi 2016 | 5442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina Rama topita 1 minut la microunde
  • 200 gr zahar tos
  • 3 oua de casa
  • 200 gr nuca macinata
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • faina alba cat cuprinde (500-600 gr.)
  • 1 borcan dulceata de zmeura
  • 100 gr zahar pudra vanitat pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura:

Trecem margarina 1 minut prin cuptorul cu microunde.

Peste margarina, punem ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, nuca macinata, amestecam ingredientele foarte bine.

Adaugam faina cat cuprinde, pana obtinem un aluat care nu se lipeste de maini.

Incalzim cuptorul la 175 grade C.

Rupem bucati de aluat de marimea unui mar mediu, intindem bucata de aluat pe masa de lucru infainata si impartim apoi aluatul in 8 parti egale, vezi foto.

La baza fiecarei parti de aluat, punem cate 1/2 lingurita dulceata de zmeura, rulam cornuletele si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Cand tava e plina, o dam la cuptor pentru 20-25 minute. Eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.

Am scos cornuletele, le-am asezat pe un platou si le-am pudrat cu zahar farin vanilat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert mucenici cu cardamom