Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura

de Valclaudia in Dulciuri, 30 Noi 2016 | 1907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina Rama topita 1 minut la microunde
  • 200 gr zahar tos
  • 3 oua de casa
  • 200 gr nuca macinata
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • faina alba cat cuprinde (500-600 gr.)
  • 1 borcan dulceata de zmeura
  • 100 gr zahar pudra vanitat pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura:

Trecem margarina 1 minut prin cuptorul cu microunde.


Peste margarina, punem ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, nuca macinata, amestecam ingredientele foarte bine.


Adaugam faina cat cuprinde, pana obtinem un aluat care nu se lipeste de maini.


Incalzim cuptorul la 175 grade C.


Rupem bucati de aluat de marimea unui mar mediu, intindem bucata de aluat pe masa de lucru infainata si impartim apoi aluatul in 8 parti egale, vezi foto.


La baza fiecarei parti de aluat, punem cate 1/2 lingurita dulceata de zmeura, rulam cornuletele si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Cand tava e plina, o dam la cuptor pentru 20-25 minute. Eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.


Am scos cornuletele, le-am asezat pe un platou si le-am pudrat cu zahar farin vanilat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

01.12.2016, 07:21

Delicioase!

Gherca Daniela 1

01.12.2016, 17:41

ce mult imi plac!

Rahela Velicu 1

05.12.2016, 16:26

bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi Lica