Cornulete vanilate

de Valclaudia in Dulciuri, 22 Dec 2013 | 2564 vizualizari

 

reteta Gabitei care mi-a tras cu ochiul de ceva timp. Doar ca din viteza sau neatentie.... am uitat sa trec si nuca printre ingrediente. :)) Mi-am dat seama intr-o vreme dar n-am mai completat...

 

INGREDIENTE

  • 210 gr margarina
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • putina sare
  • faina cat cuptinde (cca 300 gr)
  • 200 gr. zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete vanilate:

Margarina am incalzit-o putin la microunde.


Am adaugat zaharul, praful de copt,putina sare, zaharul vanilat,am amestecat cu mixerul pana am obtinut un amestec spumos.


Am adaugat oul si am mixat inca 2-3 minute.


Am pus faina, am dat mixerul deoparte si am framantat cu mana un aluat (destul de moale dar nelipicios).


Am lasat cca 1 ora la frigider.


Am scos aluatul de la frigider, am rupt mici bucatele din care am format intre palme suluri mici, carora le-am dat forme de cornulete la asezarea in tava tapetata cu hartie de copt.


Le-am lasat la copt pana s-au rumenit usor (15 min.170 grade).


Am pus zaharul pudra intr-o punga mare, cornuletele fierbinti le-am pus repede in punga peste zahar,am scuturat usor punga si le-am lasat cca 1 minut sa se lipeasca zaharul bine de cornulete.


Le-am scos pe farfurie si le-am lasat sa se racoreasca.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete vanilate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

babi5 1

22.12.2013, 13:25

RuxyRux 1

22.12.2013, 22:37

Minunatie!

diaconta 1

26.12.2013, 23:39

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de zapada (cu umplutura de nuca)