Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2014 | 3640 vizualizari

 

Sunt bune , satioase si apreciate de copii mei .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 250 ml. apa calduta
  • 2 linguri ulei
  • cas de oaie
  • triunghiuri de branza topita
  • 2 fire ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 ou pentru uns
  • chimen
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar:

Framantam un aluat  din  faina , drojdie , zahar , apa , sare , cand aluatul se desprinde usor de mana adaugam uleiul caldut  si lasam la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul .

Intre timp spalam ceapa si mararul si le taiem marunt.

Razuim casul si amestecam cu ceapa verde si mararul maruntite .

Intindem aluatul si umplem cornurile cu compozitia de mai sus .

Am umplut cateva cu triunghiuri de branza topita.

Batem un ou si ungem cornurile cu ajutorul unei pensule si presaram chimen peste ele.

Lasam 10 minute sa creasca in tava si le introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Se servesc calde .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi pentru umplut si branza de oaie sau vaca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri sarate, cu branza