Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2014 | 1072 vizualizari

 

Sunt bune , satioase si apreciate de copii mei .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 250 ml. apa calduta
  • 2 linguri ulei
  • cas de oaie
  • triunghiuri de branza topita
  • 2 fire ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 ou pentru uns
  • chimen
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar:

Framantam un aluat din faina , drojdie , zahar , apa , sare , cand aluatul se desprinde usor de mana adaugam uleiul caldut si lasam la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul .


Intre timp spalam ceapa si mararul si le taiem marunt.


Razuim casul si amestecam cu ceapa verde si mararul maruntite .


Intindem aluatul si umplem cornurile cu compozitia de mai sus .


Am umplut cateva cu triunghiuri de branza topita.


Batem un ou si ungem cornurile cu ajutorul unei pensule si presaram chimen peste ele.


Lasam 10 minute sa creasca in tava si le introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .


Se servesc calde .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi pentru umplut si branza de oaie sau vaca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

delia64 1

06.06.2014, 21:15

Crinuta !!!

Rocsi 1

07.06.2014, 21:20

delia64 1

14.06.2014, 14:59

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornuri cu salam si cascaval Delaco