Cornuri cu budinca

de Lau in Dulciuri, 5 Feb 2011 | 8634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coca:
  • 500g faina
  • 260 ml lapte
  •  zahar dupa gust in jur de 70 g
  • 75 g margarina
  • 25 g drojdie
  • 1 varf de sare
  • 1 ou
  • coaja de portocale
  • esenta de portocale
  • umplutura:
  • 1 plic budinca de vanilie(sau de care doriti)
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu budinca:

Drojdia se amesteca cu 2 linguri de zahar,2 linguri faina,ceva lapte pentru a face maiaua.

cand a crescut maiaua se aduga peste faina,se adauga margarina,oul,laptele,restul de zahar,sarea,se framanta coca,

se lasa la crescut.eu la final framant coca cu un pic de ulei.

umplutura:

din ingrediente sa face budinca conform instructiunilor de pe plic,lapte punem 300 in loc de 500 pentru ca sa iasa mai densa.

se intinde o foaie se decupeaza cu farfuria cerc si se imparte in 4,

fiecare triunghi se cresteaza putin in partea subtire,se pune umplutura in mijloc si se ruleaza cu grija,sau se poate face o bila si se intinde in oval,jumatate crestam si in cealalta punem umplutura , dupa care se ruleaza,se pun in tava se ung cu ou si se dau la cuptor la foc mic pana se rumenesc

TIPS-URI

1

se aseamana la gust cu cornurile 7 days

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu budinca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu glazura de ciocolata amaruie