Cornuri cu budinca

de Lau in Dulciuri, 5 Feb 2011 | 5100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coca:
  • 500g faina
  • 260 ml lapte
  •  zahar dupa gust in jur de 70 g
  • 75 g margarina
  • 25 g drojdie
  • 1 varf de sare
  • 1 ou
  • coaja de portocale
  • esenta de portocale
  • umplutura:
  • 1 plic budinca de vanilie(sau de care doriti)
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu budinca:

Drojdia se amesteca cu 2 linguri de zahar,2 linguri faina,ceva lapte pentru a face maiaua.


cand a crescut maiaua se aduga peste faina,se adauga margarina,oul,laptele,restul de zahar,sarea,se framanta coca,


se lasa la crescut.eu la final framant coca cu un pic de ulei.


umplutura:


din ingrediente sa face budinca conform instructiunilor de pe plic,lapte punem 300 in loc de 500 pentru ca sa iasa mai densa.


se intinde o foaie se decupeaza cu farfuria cerc si se imparte in 4,


fiecare triunghi se cresteaza putin in partea subtire,se pune umplutura in mijloc si se ruleaza cu grija,sau se poate face o bila si se intinde in oval,jumatate crestam si in cealalta punem umplutura , dupa care se ruleaza,se pun in tava se ung cu ou si se dau la cuptor la foc mic pana se rumenesc

 

TIPS-URI

1

se aseamana la gust cu cornurile 7 days

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

06.02.2011, 19:27

buneeee

mena29 1

07.02.2011, 10:56

adry88 1

04.07.2011, 21:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Batoane de ciocolata