Cornuri cu cascaval

de pity19 in Piine, 2 Apr 2014 | 1339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina ,
  • apa calda ,
  • 100 gr margarina ,
  • 2 lg sare ,
  • o lg zahar ,
  • 15 gr drojdie ,
  • cascaval ,
  • un ou ,
  • 2 lg smantana .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu cascaval:

Aluatul:


Intr-un castron punem faina, margarina, sarea, zaharul, drojdia dizolvata in apa calda, amestecam bine, cat sa rezulte un aluat nici prea moale, dar nici prea tare. Lasam la odihnit acoperit cu un prosop, la loc cald aproximativ 30 de minute.


Dupa ce s-a odihnit punem aluatul pe masa de lucru si il intindem cu sucitorul. Dupa ce am intins taiem triunghiuri si patratele. Pe fiecare bucata de aluat punem cate o lingura de cascaval dat pe razatoare, ungem colturile cu ou batut.


Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, punem cornurile in tava, ungem cu un ou batut cu putina smantana si presaram putin cascaval peste.


Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30-40 minute!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

- TABITA - 1

02.04.2014, 21:48

MotanLaOale 1

03.04.2014, 00:01

- Andreea - 1

30.09.2014, 20:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete pizza