Cornuri cu ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 20 Iul 2012 | 3106 vizualizari

 

reteta cu nr 100

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri untura
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 100 g smantana
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 praf de sare
  • ciocolata
  • 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu ciocolata:

Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilat,smantana,oul,praful de copt,sare si treptat faina.


Amestecam cu o lingura, la inceput, si cand nu mai putem incepem sa framantam cu mana pana devine un aluat elastic.


Se inveleste in folie alimentara si se da la rece o ora.


Il intindem pe masa infainata si cu o farfurie mare decupam rotunduri apoi taiem in triunghiuri.


Asezam cate o bucata de ciocolata pe fiecare triunghi si rulam; se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.


Se dau la cuptor pana se rumenesc usor ,se scot si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

20.07.2012, 20:49

Ce harnica ai fost!

mamaieelena 1

20.07.2012, 21:18

bun

iri_iri 1

21.07.2012, 15:29

nu am mai mancat demult,trimite si la mine vreo doua cornulete

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri rapide (cu Nutella sau dulceata)