Cornuri cu dulceata

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 22 Mar 2010 | 3764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 20 g drojdie proaspata
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri margarina
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 linguri miere
  • 1 borcan de dulceta
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu dulceata:

Desfa drojdia in 150 ml apa calda si o lingura de zahar si las-o pana cand incepe sa dospeasca(face bule de aer).Intre timp,prepara un sirop din 3 linguri de zahar si 100 ml apa.


Pune faina intr-un vas,adauga sarea si,in mijloc,drojdia dospita,siropul de zahar,margarina,apoi framanta bine.


Cand aluatul a capatat consistenta,pune uleiul si framanta din nou.Lasa aluatul la dospit o jumatate de ora.


Framanta aluatul din nou,vreo 5 min,pune-l intr-o folie de plastic si lasa-l la frigider o ora.


Intinde foi rotunde si groase de un deget si imparte in opt triunghiuri.Pune in fiecare triunghi o lingurita de dulceata si ruleaza-l de la baza spre varf.


Aseaza cornurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasati-le putin sa creasca,dupa care unge-le cu miere si da-le la cuptor la foc mediu 20-30 min.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Michelle 1

22.03.2010, 14:19

Rocsi 1

22.03.2010, 15:15

adry88 1

07.07.2011, 11:46

tare bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu varza calita-post