Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2015 | 2714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 6 lg de ulei
  • 1 lg de zahar
  • un praf de sare
  • 1 pl drojdie uscata
  • 100 gr cascaval delaco
  • 100 gr pastrama haiduceasca
  • 400 gr ciuperci
  • ketchup
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco:

Faina o punem intr-un castron, in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare, 2 oua si uleiul. Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Cand aluatul a crescut rupem bucati cu mana, le intindem si pe fiecare bucata punem cascaval, pastrama,ciuperci si ketchup. Capetele cornului le introducem inauntru ca sa nu iasa compozitia afara si rulam.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu 1 ou batut cu sare si piper. Dam la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

31.01.2015, 15:04

Mama , cu asa ceva nu mori de foame

scorpion 1

31.01.2015, 20:39

tocmai ce le-am facut. Au iesit super. Sfat: lasati stratul de aluat mai gros, mie mi s-au crapat deasupra si inchideti bine "plicul", mi-a iesit cascavalul .....

reisnaor_2006 1

01.02.2015, 17:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciulama de pui cu mamaliga
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!