Cornuri simple din aluat dospit

de - Andreea - in Dulciuri, 26 Iun 2013 | 3636 vizualizari

 

Foarte bune ... foarte pufoase.
Reteta preluata de la bucataras Michelle.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 70 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri simple din aluat dospit:

Amestecam drojdia cu laptele caldut,zaharul,sarea si 2-3 linguri faina.Lasam 10 minute la dospit.


Dupa care amestecam drojdia la restul de faina si framantam bine pina devine un aluat elastic si nelipicios.


Lasam la dospit cel putin o ora sau pina cind aluatul isi dubleaza volumul.


Din aluat luam putin cite putin si facem cornuri.Le asezam in tava de cuptor tapetata cu hirtie de copt .Le mai lasam la dospit inca 10 minute.


Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pina ce cornurile se rumenesc usor.


Se lasa sa se raceasca si se presara zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri simple din aluat dospit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

FlaviaD 1

18.08.2013, 11:38

Hmmm ce cornuri pufoase

- Andreea - 1

18.08.2013, 13:18

Multumesc Flavia

Bya Ralu 1

18.08.2013, 14:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de legume coapte
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv

ieri la 23:27

Ciuperci umplute

ieri la 22:02

Choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto

de Rocsi 9

ieri la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu gem