CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 469 vizualizari

 

Intotdeauna aperitivele sunt cele care atrag atentia invitatilor la masa. Asa incat, incerc de fiecare data sa ii impresionez cu ceva nou.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 8 felii jambon, cat mai mari si feliate potrivit de gros
  • 2 oua
  • 4 lg pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lg patrunjel verde tocat
  • 1 lg unt
  • 3 oua pentru fiert
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN:

Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul si usturoiul pisat, framatand bine .


Lasi compozitia sa se odihneasca 30 minute.


Fierbi cele 3 oua tari.


Tava rotunda pentru tort( guguluf, cu pereti detasabili) o ungi cu untul topit si asezi feliile de jambon, imbracand peretii.


Asezi jumatate din compozitia de carne, apoi pui ouale fierte taiate jumatati, continuand cu restul de carne.


Invelesti totul cu feliile de jambon si dai la cuptorul incalzit pentru 60 minute.


Lasi sa se raceasca in forma, indepartezi inelul si asezi coronita pe platou.


O servesti cu drag, taiata felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

03.01.2016, 11:53

buna!

Ina 1

03.01.2016, 12:14

super

MotanLaOale 1

03.01.2016, 12:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in crusta de mustar