Coronita de ficatei

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2011 | 1406 vizualizari

 

Pentru ca ne plac mult ficateii de pasare am incercat sa-i fac pane...putin mai altfel.Iata ce a iesit...Ceva bun si savuros....Usor de facut si in timp scurt.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 4 oua
  • 2 linguri amidon
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura unt
  • piper
  • usturoi granule
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de ficatei:


Spargem intr-un bol ouale si le batem bine, amestecam apoi cu celelalte ingrediente si asezonam. La sfarsit adaugam ficateii in compozitie.


Ungem o forma de guguluf cu un si o tapetam cu faina.


Cuptorul a fost incalzit dinainte la 160 de grade.


In forma asezam compozitia cu ficatei si o dam la cuptor pentru 25-30 de minute pina se incheaga ouale si se coc ficateii.


Servim ficateii calzi ca atare sau reci cu sos cu iaurt.


Pofta mare !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.12.2011, 22:45

bravo Sidy..mereu faci numai bunatati!!!

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:31

buni buni

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:49

foarte frumoasa...nooooooooooooo siiiiiiiiii?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat