Coronite la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2012 | 2453 vizualizari

 

mi-a placut ideea coronitelor, am preluat-o modificant ingredientele dupa gustul nostru,adica al familiei. Modelul coronitei l-am gait aici:
http://www.edithskitchen.ro/2010/12/coronita-cu-carne-tocata.html

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 2 oua
  • 700 gr.faina (am folosit faina neagra in amestec cu faina neagra)
  • 250 gr.margarina topita
  • 150 ml lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Pentru umplutura:

  • 1_ 500 gr.carne tocata+ 2 oua+ condimente
  • 2_ un borcan de zacusca+ cascaval ras (100gr)+1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronite la cuptor:

Pentru ca ai mei copii sunt vegetarieni convinsi, am facut una pentru ei si una pentru noi, cei necertati cu carnea.


Asadar, aluatul se prepara din ingredientele enumerate mai sus. Ajunge pentru doua coronite. Am impartit respectivul aluat in doua, l-am intins pe masa de lucru si pe dosul unor tavi de tarta am purces la asamblarea coronitelor.


Ca sa nu mai lungesc vorba, urmarind imaginile va dati seama cat de simplu se realizeaza modelul de coronita care pe langa faptul ca e un aperitiv deosebit, incanta si privirea...


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Inainte de asezarea aluatului pe dosul tavii, aceasta trebuie unsa cu ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronite la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

11.10.2012, 20:06

super bun

Teo 1

12.10.2012, 22:59

un aspect cat se poate de frumos!

DanMonica 1

17.10.2012, 19:25

arata grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Suberec cu carne de vita