Costiţă cu ceapă pe pat de piure

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2011 | 5130 vizualizari

 

Nu mai mâncasem de mult nişte costiţă şi azi mi se facu subit poftă. Am pregătit-o în felul acesta şi am servit-o cu castraveciori în saramură puşi de mine.

 

INGREDIENTE

  • 300 g costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 cartofi  mari
  • unt
  • lapte
  • sare
  • ulei
  • mărar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costiţă cu ceapă pe pat de piure:

Cartofii se pun la fiert tăiaţi cubuleţe.

Costiţa se taie feliuţe şi se pune la călit în puţin ulei împreună cu ceapa tăiată julien şi usturoiul.

Se pregăteşte un piure cu unt, lapte şi puţină sare. Se serveşte cu costita călită cu ceapă şi castraveţi acri sau altă salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costiţă cu ceapă pe pat de piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

gaby_duceag 1

08.09.2011, 17:11

08.09.2011, 16:32

gaby..... stai linistita.... si tu imi placi mie, da mai mult imi place.....milkshake-ul..... asa ca...nu e niciun dubiu...
)))
ce m-ai linistit tu))))

madi_marin 1

08.09.2011, 17:27

gaby....ma bucur ca te-am linistit..... da tot iti dau un pup si o imbratisare.... asa....ca mi-esti draga.....

kamy 1

09.09.2011, 17:02

papa bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor cu cremwursti si costita de porc