Costiţă cu ceapă pe pat de piure

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2011 | 3208 vizualizari

 

Nu mai mâncasem de mult nişte costiţă şi azi mi se facu subit poftă. Am pregătit-o în felul acesta şi am servit-o cu castraveciori în saramură puşi de mine.

 

INGREDIENTE

  • 300 g costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 cartofi  mari
  • unt
  • lapte
  • sare
  • ulei
  • mărar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costiţă cu ceapă pe pat de piure:

Cartofii se pun la fiert tăiaţi cubuleţe.


Costiţa se taie feliuţe şi se pune la călit în puţin ulei împreună cu ceapa tăiată julien şi usturoiul.


Se pregăteşte un piure cu unt, lapte şi puţină sare. Se serveşte cu costita călită cu ceapă şi castraveţi acri sau altă salată la alegere.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costiţă cu ceapă pe pat de piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

gaby_duceag 1

08.09.2011, 17:11

08.09.2011, 16:32

gaby..... stai linistita.... si tu imi placi mie, da mai mult imi place.....milkshake-ul..... asa ca...nu e niciun dubiu...
)))
ce m-ai linistit tu))))

madi_marin 1

08.09.2011, 17:27

gaby....ma bucur ca te-am linistit..... da tot iti dau un pup si o imbratisare.... asa....ca mi-esti draga.....

kamy 1

09.09.2011, 17:02

papa bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu mamaliguta