Costiţă cu ceapă pe pat de piure

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2011 | 5028 vizualizari

 

Nu mai mâncasem de mult nişte costiţă şi azi mi se facu subit poftă. Am pregătit-o în felul acesta şi am servit-o cu castraveciori în saramură puşi de mine.

 

INGREDIENTE

  • 300 g costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 cartofi  mari
  • unt
  • lapte
  • sare
  • ulei
  • mărar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costiţă cu ceapă pe pat de piure:

Cartofii se pun la fiert tăiaţi cubuleţe.

Costiţa se taie feliuţe şi se pune la călit în puţin ulei împreună cu ceapa tăiată julien şi usturoiul.

Se pregăteşte un piure cu unt, lapte şi puţină sare. Se serveşte cu costita călită cu ceapă şi castraveţi acri sau altă salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costiţă cu ceapă pe pat de piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

gaby_duceag 1

08.09.2011, 17:11

08.09.2011, 16:32

gaby..... stai linistita.... si tu imi placi mie, da mai mult imi place.....milkshake-ul..... asa ca...nu e niciun dubiu...
)))
ce m-ai linistit tu))))

madi_marin 1

08.09.2011, 17:27

gaby....ma bucur ca te-am linistit..... da tot iti dau un pup si o imbratisare.... asa....ca mi-esti draga.....

kamy 1

09.09.2011, 17:02

papa bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cottage pie (Musaca de cartofi englezeasca)